Közélet

2009.06.14. 16:34

Elhanyagoltnak érzik magukat a Széchenyin élők

— Az elmúlt hónapokban sok személyes találkozón vagyunk túl. Ezen alkalmakkor határozottan megfogalmazódott, hogy a Szolnok külső területein élő lakosok elhanyagoltnak érzik magukat — mondta Csák László, az MSZP szolnoki szervezetének elnöke.

Négyesi Ildikó

Szombaton délelőtt találkozott Csák László a Széchenyi városrész piacán az ott élőkkel. Az MSZP szolnoki szervezetének elnöke elmondta, sokan fordultak hozzá problémáikkal. A tapasztalatok azt mutatják Csák László szerint, hogy az emberek félnek.

A gyors forgalom miatt nem érzik biztonságban magukat. A Bartók Béla úton nem biztonságos a kihajtás, mert nem helyeztek ki tükröt. Az egyedi problémák esetében szakértőt kérnek fel, hogy megoldja azokat. Az önkormányzatot érintő kérdéseket, kéréseket továbbítják a polgármesteri hivatalba. — Reméljük, hogy Szolnokon a problémák nem csak propaganda szintjén oldódnak meg — tette hozzá Csák László.

alkalmakkor határozottan megfogalmazódott, hogy a Szolnok külső területein élő lakosok elhanyagoltnak érzik magukat — mondta Csák László, az MSZP szolnoki szervezetének elnöke. Négyesi Ildikó -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!