OLVASÓNKTÓL

2017.07.14. 14:30

Nem a mellek köbcentijétől függ, hogy kit szeretünk

„Jaj, de édi, jaj, de fini! Kaphatnék egy kis ­harit?” – olvasom nem kis röhögőgörccsel küszködve, miközben a Facebookon sorra jelennek meg tizen-huszonéves lánykák „kidobott” mellekkel és átlátszó ruhákban, alsóneművel vagy anélkül, kipin­gálva rendesen.

Forrás: Shutterstock

Mint egy hirdetésen az áruk sorban, bár cédulák nélkül. És jönnek is az ismerősök – elvárt – kommentjei sorban a szokásos elismerő szavak kíséretében.

Szerintem az önfényképezés és -fényezés súrolja a nárcizmus határát, ezért ennek hangot is adtam egy helyen. Persze, sértődés lett a vége. De azért kiderült, hogy a szépségek ugyanolyan gonddal küszködnek, mint nem szép társaik. Társkeresési és/vagy -találási problémák, ilyesmi.

„A szépség múlandó, tudjuk.”

Utána marad az ember, akit választottunk, akivel együtt kell élni.

Ez utóbbit nem mindig a külsőségek határozzák meg. A szerethetőség nem a keblek köbcentijétől függ. Na, meg ha szeretünk valakit, azt ruhában is tesszük a hétköznapokon. Többnyire...

Név és cím

a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!