SZOLNOK

2017.11.17. 11:19

Kitüntették a világbajnok szolnoki rendőrnőt – már a következő megmérettetésre készül

Tóth Frida századost, a Szolnoki Rendőrkapitányság bűnügyi technikusát köszöntötte csütörtökön Szalay Ferenc polgármester a városházán.

Szalay Ferenc gratulált a világbajnok Tóth Fridának

Fotó: Mészáros János

A rendőrnő a világ egyik legrangosabb rendőröknek és tűzoltóknak meghirdetett CrossFit versenyén szerzett világbajnoki címéért a Szolnokért Emlékérem arany fokozatát vehette át a város első emberétől.

Szalay Ferenc gratulált a világbajnok Tóth Fridának
Fotós: Mészáros János

– Sok jelentős esemény történik egy város életében, de az ritka, hogy valaki ilyen rendkívüli eredményt érjen el, hiszen Frida közel tízezer versenyző közül hozta el az aranyérmet – mondta a városvezető, aki azt is hangsúlyozta, hogy a rendőrnő, aki korábban harminchárom évig versenyszerűen evezett is, amellett hogy két gyereket nevel és sportmunkát végez még a rendőri pályán is helyt áll.

Tóth Frida most sem pihen, már a következő megmérettetésre készül.

 

– Ebben a sportágban a legnagyobb verseny a CrossFit Games, melynek februárban kezdődik a válogatója. Erre szeretnék kijutni. Idén egy sérülés miatt nem tudtam részt venni rajta, de most nagyon vigyázok magamra – árulta el.

Cz. N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!