LABDARÚGÁS

2017.11.16. 10:51

Újabb győzelmükkel átvették a vezetést

A 7. fordulóból későbbre halasztott, Kerepes elleni mérkőzését pótolta hétvégén a BLSZ női nagypályás bajnokságban szereplő Szolnok Fanatic SE csapata.

Az immár listavezető Fanatic nagypályás női csapata

Forrás: Beküldött fotó

A mieink esélyeshez méltóan kezdtek, és végig kézben tartották az irányítást, félidőnként két-két gólt lőve, megszerezték az újabb fontos győzelmet, ami egyben azt is jelenti, hogy átvették a vezetést a tabellán.

Sőt, a téli szünet előtt akár még tovább is növelhetik az előnyüket, ugyanis van egy elmaradt meccsük a Kormányőr SE-vel szemben, amit vasárnap 10 órakor pótolnak majd hazai pályán.

SZOLNOK FANATIC SE–KEREPESI SBE 4–0 (2–0)

Szolnok. Vezette: Ivády Imre (Gulácsi Antal, Bognár Donát).

SZOLNOK: GOMBKÖTŐ – NAGY D., Török, Nagy Z., BOZSÓ – LIPCSEI (Tóth V.), Urbán, GÁL M., Pázmándi – Bódi, Vágó. Edző: Csörghe Tamás.

Az immár listavezető Fanatic nagypályás női csapata
Forrás: Beküldött fotó

GÓLSZERZŐK: Pázmándi (14.), Vágó 2 (42. – tizenegyesből, 60.), Urbán (59.).

CSÖRGHE TAMÁS: – A kezdeti nehézségeink után az őszi szezon végére szépen kiegyenesedtek a sorok. Bebizonyosodott, hogy szorgalommal, fegyelemmel és alázattal szép eredmény érhető el!

P. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!