BUDAPEST/TISZAFÜRED

2017.12.01. 14:45

És az Év Turisztikai Települése: Tiszafüred!

Az Év turisztikai települése díjat idén a Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred kapta. November 30-án, Budapesten adták át a rangos turisztikai díjakat.

Három kategóriában is osztottak elismeréseket: az év turisztikai szállása, turisztikai települése és turisztikai attrakciója. Az elismerések végső sorrendje 161 490 szavazat, 679 700 vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján állt össze.

Az eredmény kapcsán Szigetvári József, a verseny meghirdető Szallas.hu ügyvezetője úgy fogalmazott: Tiszafüred a mintapéldája, hogy képes összefogni az egész város az ideérkező vendégek kényelme érdekében.

Ennek eredménye a kimagasló forgalomban és kiváló vendégértékelésekben is tetten érhető, Tiszafüred egy egész régiót tett újra vonzóvá.

Első komoly turisztikai díját nyerte el a Tisza-tó parti kisváros, mely az elmúlt hónapokban komoly energiákat mozgósított a siker érdekében.

A díj mögött meghúzódó összefogást méltatta a város polgármestere is.

Forrás: Beküldött fotó

– Ez a tiszafüredi emberek közös sikere, akik egész évben azon dolgoznak, hogy a Tisza-tó fővárosa vonzó település legyen – írta Ujvári Imre.

U. L.

Borítókép: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!