JÁSZSZENTANDRÁS

2017.12.13. 18:35

Tavasszal kezdődik a csomópontépítés Jászszentandráson

Komoly építési munkálatok zajlanak Jászszentandráson. Az orvosi rendelők és a polgármesteri hivatal felújítása javában tart a községben.

Szabó László, Jászszentandrás polgármestere elmondta, hogy a fejlesztés megvalósítására összességében 74 millió forintot fordíthatnak pályázati támogatással.

Lecserélik az épületek nyílás­záróit, hőszigeteléssel látják el a homlokzatot, napelemtáblákat szerelnek az épületekre, kiépítik a modern hőszivattyús fűtési rendszert. A kivitelezői munka az időjárási viszonyok szerint halad az elkövetkező hetekben.

Tavasszal újabb fejlesztés kezdődik a településen. A község központjában körforgalmú csomópontot építenek ki. A közbeszerzési eljárást és az előkészítést követően reményeik szerint májusban megkezdődhet a munka, jelenleg egyeztetnek a közútkezelők képviselőivel az építkezés ütemezéséről.

Az összességében hetvenötmillió forintba kerülő útépítés részeként a körforgalmú csomóponttól az általános iskoláig kerékpárutat is kialakítanak.

Banka Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!