SZOLNOK

2018.01.01. 15:30

Befejeződött a 13 milliós beruházás, elkészült a járda a Széchenyin

– A napokban befejeződtek a járdafelújítási munkálatok Szolnokon, a Széchenyi városrészben – mondta el honlapunknak Tasnádi Zoltán, az egyes számú választókerület önkormányzati képviselője.

– Számos fejlesztés történt az idei évben a környéken. Először a térfigyelő kamerarendszer kiépítése történt meg, majd a piros iskola előtti gyalogos-átkelőhely lámpásítása.

– A mintegy tizenhárommillió forintos beruházás eredményeként a Györffy István út térségében az aszfaltburkolatot egy kétszáz méteres hosszban térkővel borították.

– A felújításnak köszönhetően a későbbiek során kerékpárút kialakítására is lesz lehetőség – tette hozzá a képviselő.

– A következő évre is vannak terveink. Ilyen az úthálózat-, járdafelújítási program folytatása, valamint a piros iskola épületének rekonstrukciója.

– Szeretnénk a környéken plusz parkolókat kialakítani, és a Malom út, Orosz György út mögötti szervizutak rendbetétele is fontos lenne. Természetesen minden ilyen program forrás kérdése, de bízunk benne, hogy lesz lehetőségünk terveink megvalósítására.

Hutter Zsófia

Borítókép: Készül a járda

Fotó: Mészáros János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!