FELÚJÍTÁS

2018.01.07. 19:58

Megújul, megszépül a Kassai úti játszótér – lezárják egy időre

Csütörtökön a Szolnoki ­Városüzemeltetési Kft. megkezdte a Kassai úti játszótér felújítási munkálatait – tájékoztatta honlapunkat a megyeszékhely önkormányzata.

Már elkezdődött a munka a Kassai úton

Fotó: Csabai István

Mint elmondták, a munkálatok miatt a játszóteret ideiglenesen lezárták, a munkaterület melletti parkolási lehetőséget pedig korlátozzák. Ezen felül azt is jelezték, hogy a munkavégzés miatt a megszokottnál nagyobb zajhatással kell számolniuk a környéken élőknek.

A munkálatok keretén belül a megmaradó eszközök teljes felújítása megtörténik, illetve a már elhasználódott mérleghinta cseréjéről és a korábbi években elbontott rugós játék pótlásáról is gondoskodnak.

A játszótér kihasználtságát szem előtt tartva, a meglévő hinta mellé újakat is telepítenek a szükséges ütéscsillapító felülettel kiegészítve, és ezek mellett felújítják a terülten található játszóvárat és homokozót.

Már elkezdődött a munka a Kassai úton
Fotós: Csabai István

A felújítással egy menetben a játszótér karbantartási munkáit is elvégezik, hogy tavasztól már egy rendezett, és jobban felszerelt játszótér várhassa az oda látogató gyermekeket és családjaikat.

Hutter Zsófia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!