JÁSZÁGÓ

2018.01.12. 14:52

Ötvenmillióból újítják fel a jászágói, több mint fél évszázados községházát

Pályázati támogatás segítségével nyílt lehetőség arra, hogy megkezdjék a településen a több mint fél évszázada, még 1952-ben felépült községháza felújítását. Mozsár Lászlóné polgármester elmondta, közel ötvenmillió forintot fordíthatnak a munkálatokra.

A kivitelezésre kiírt közbeszerzési eljárás egyébként nemrégiben lezárult, a munka tavasszal kezdődhet el. Akkor, amikor az időjárás azt majd lehetővé teszi. A községháza elkészülte óta, tehát több mint hat évtizede ez lesz a legjelentősebb felújítás.

A fejlesztés részeként kicserélik a nyílászárókat, korszerűsítik a fűtési rendszert, napelemtáblákat szerelnek fel, elvégezhetik az épület utólagos hőszigetelését.

Az épület fűtését a felújítást követően a napelemtáblák által termelt energia segítségével oldják majd meg.

A polgármester azt is hozzátette, hogy a kivitelezőkkel folyamatosan tartják majd a kapcsolatot. Hiszen a szükséges munkát a polgármesteri hivatal folyamatos működése, illetve a hivatali ügyintézés zavartalansága mellett kell elvégezni.

Banka Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!