Űrbalhé

2017.10.08. 16:05

Zűrös viharba keveredett a sztár (videó)

Amikor Abbie Cornish elolvasta a globális környezeti katasztrófát létrehozó összeesküvésről szóló Űrvihar (Geostorm) forgatókönyvét, úgy érezte, egy álom vált számára valóra.

Abbie Cornish világéletében szeretett volna pofozkodni. Nem csoda, hogy amikor elolvasta a globális környezeti katasztrófát létrehozó összeesküvésről szóló Űrvihar (Geostorm, hazai bemutató: október 19.) forgatókönyvét, úgy érezte, egy álom vált számára valóra.

„Ez a szerep olyan, mintha magamnak írtam volna. Titkosügynök, az elnököt védi, kemény, határozott, férfiakkal is szembeszáll, ha kell, közben meg jó fej, jó dumái vannak, szexi, szinte már sok a jóból.”

– nyilatkozta az ausztrál színésznő.

A színésznő a forgatás kezdetére nemcsak minden lehetséges tankönyvet elolvasott a titkosszolgálat tagjairól, de a kérésére a stúdió össze is hozta egy női ügynökkel, hogy alaposan átbeszélgessék a fegyveres nők munkanapjait.

„Olyan sok mindent mesélt, és olyan érdekesen, hogy egy pillanatra felmerült bennem, jelentkezem a Céghez. De aztán rájöttem, hogy színésznek mégis jobb lenni. És így azért néha kicsit ügynök is lehetek.”

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=OHok_KwZBwM

Borítókép: IC Press

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!