Járvány

2020.08.27. 13:14

Menczer Tamás: a baloldal a bajban inkább hazavonulna

A baloldal a bajban inkább hazavonulna – írta Facebook-oldalán a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön.

Menczer Tamás bejegyzését azoknak a „hőbörgőknek” címezte, akik nem értik, hogy a KKM miért nem vonulhat home office-ba.

„Nekünk Magyarország az első, a magyar emberekért dolgozunk, és úgy gondoljuk, hogy egy minisztérium nem zár be, nem vonul haza. Itt kell lenni, csinálni kell, egy világjárvány idején is”

- szögezte le.

„Jött is a balliberális sereg (amely se nem bal, se nem liberális), hogy ez embertelen” – fogalmazott, hozzátéve: nem az. Ugyanis – mint írta -

aki a Külügyminisztériumban dolgozik, az a haza szolgálatára szerződött.

A haza szolgálata nem opcionális, és időnként veszélyes – hívta fel a figyelmet az államtitkár, megjegyezve: „de arra szerződtünk, hogy ezt vállaljuk”.

„A baloldal a bajban inkább hazavonulna. Ők meg ilyenek” – írta Menczer Tamás.

Szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP közölte, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kirúgással fenyegette meg azokat a külügyminisztériumi alkalmazottakat, akikben akár csak felmerült a távmunkára való átállás gondolata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!