PR

2009.06.04. 10:50

Rugalmasan, megbízhatóan

A szolnoki régió egyik piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltató társasága, a BI-KA LOGISZTIKA Kft. nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatások minőségére, valamint a szállított áru teljes biztonságára.

SZOLJON

A BI-KA LOGISZTIKA Kft. a szállítást végző gépjárművek körültekintő kiválasztása érdekében minőségbiztosítási csoportot üzemeltet, valamint teljes körű szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik. A minőségbiztosítási csoport kontrollja által, a fuvarfeladatokat teljesítő gépjárművekre — a nemzetközi és a belföldi fuvarozásban általánosan elfogadott fedezet mértékéig — fuvarozói felelősségbiztosítás meglétét garantálja.

A fuvarozás, a gondos szállításszervezés ellenére is rejt magában kockázatot, például a magas értékű áruk esetében. A fuvarozó felelőssége ugyanis — nemzetközi viszonylatban — korlátozott és ezáltal a biztosító kárrendezése is. Amennyiben a szállítandó áru értéke meghaladja a fuvarozó felelősségének maximális értékét (ez a jelenlegi árfolyamon 9,23 EUR/kg), külön szállítmánybiztosítás megkötése szükséges.

A nemzetközi és a belföldi szállítmánybiztosítás az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja az áruban keletkező, a szállítás során felmerülő véletlen, váratlan és balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével. Ez a biztosítási forma egy adott szállítmánynak egy adott útvonalon történő fuvarozására szól. Ez a biztosítás minden esetben előnyös, mivel elegendő a kár igazolása ahhoz, hogy a biztosítótársaság a kár elfogadását követően, azonnal és közvetlenül rendezze a kárt a károsultnak. A szállítmánybiztosítások megkötését a BI-KA LOGISZTIKA Kft. minden partnerének kiemelkedő kedvezményekkel ajánlja. Amennyiben ezen szolgáltatása felkeltette érdeklődését, látogasson el a www.bi-ka.hu weboldalra, és kérjen árajánlatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!