Hirdetés

2023.07.31. 12:34

Az elégedettséget a megrendelő arca tükrözi

Az ügyfelek igényeihez igazítva egyebek mellett konyhabútorok, valamint beépített szekrények készülnek a Zsombok Bútor Kft. műhelyében.

Szoljon.hu

Az egyediségük nemcsak abból adódik, hogy a méretük nem szabványos, már az alapanyag kiválasztását is a megrendelő elképzelései határozzák meg. Zsombok Péter ügyvezető a tervezés során ötleteivel, kreativitásával segíti a megrendelőt, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat találják meg. A kisvállalkozásban gyorsan és precízen dolgoznak egészen a tervezéstől a kivitelezésig. A Dunántúltól az ország keleti részéig számos óvoda bebútorozása fűződik a vállalkozás nevéhez. Budapesten a Jókai téren a pergolát ugyancsak a Zsombok bútor Kft. munkatársai készítették.

– Az ügyfél elégedettsége az arcán látszik, amikor megpillantja a bútort, több esetben is ajánlások alapján szerződünk a következő munkára – mondta Zsombok Péter.

A tapasztalatok szerint a magasfényű és a matt, pasztelles színvilág a trend, leginkább az egyenes, szögletes és a sarkos formákban gondolkodnak a megrendelők.

Elérhetőségek:

06-20/241-8239 

[email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!