Hirdetés

2018.11.25. 09:45

„A te városod, a te divatod, tervezd meg” eredményhirdetés és Caramel koncert

2018. november 20. Véget ért a Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat, melynek szolnoki nyertese negyedmillió forintot vihet haza.

A nyertes alkotásából limitált kiadású kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni november 27. 15.00-tól. Az összegyűjtött összeggel a „Szolnok Segít” karitatív programot támogatja a pályázat kiírója.

A Korzó alkotói pályázatára Szolnok által ihletett pályaművekkel lehetett jelentkezni. A pályázók feladata az volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az

elkészült alkotások az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon még megtekinthetők.

A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűri tagjai az ismert énekes, Molnár Ferenc Caramel, a Korzót üzemeltető

Ceetrus kollégája, valamint a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának kollégája volt. A végső győztes kilétéről online közönségszavazáson döntöttek.

A hivatalos díjátadó és a kiegészítők értékesítésével összekötött Caramel közönségtalálkozó és koncert, november 27-én 15.00 órakor lesz a szolnoki Korzón.

A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lett gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre.

A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező a „Szolnok Segít” karitatív program számára ajánlja fel, így a győztes

pályázó saját közösségét is támogatja. A Ceetrus Székesfehérvár polgármesteri hivatalával együttműködve döntött a kedvezményezett szervezetről.

Az eseményről további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában