Hirdetés

2023.06.28. 12:10

Férfi pólók vagy órák: melyik határozza meg a férfi stílusát?

A nadrág passzol az inghez? A színek mennek egymáshoz? Hogyan találhatom meg a saját stílusomat? Ha ilyen kérdéseket teszel fel magadnak, akkor bizonyára te is kíváncsi vagy arra, hogy vajon mi határozza meg egy férfi stílusát. Függetlenül attól, hogy milyen irányba fejlődik a férfidivat, és milyen bizarrnak tűnnek egyes ruhadarabok, van egy sor aranyszabály, amely egyszerűen mindig érvényes. Stílust nem vásárolhatsz, de hasznos tippeket kaphatsz, hogyan lehet jobbá tenni! És pontosan ezt a listát állítottuk össze neked!

PR cikk

Forrás: answear.hu

Hogyan öltözködjön egy férfi, hogy jól és stílusosan nézzen ki?

Semmi sem esik le az égből, még a stílus sem. Türelemre, különböző dolgok kipróbálására való hajlandóságra és alkalmi kudarcokra van szükség ahhoz, hogy megtaláld a sajátodat. A színek alapismerete is elengedhetetlen. Ismerd meg, melyik árnyalat illik hozzád a legjobban. Például egy világos bőrű, szőke hajú úriember sápadtnak tűnik egy hófehér ingben és fekete kabátban. Minden ruhadarabnak és minden részletnek hangsúlyoznia kell a te előnyös adottságaidat, és meg kell tanulnod, hogyan válaszd ki megfelelően az egyes ruhadarabokat és kiegészítőket, függetlenül attól, hogy urban, casual, smart casual vagy elegáns klasszikus stílust választasz.

A férfi stílus öt aranyszabálya

1. Viselj megfelelő méretet

Néhány férfi olyan ruhát hord, ami önmagában jól néz ki, de sajnos nem igazán törődik a méretével. Kerüld el ezt a hibát. A ruháidnak passzolniuk kell. Ellenkező esetben rosszul fognak mutatni rajtad. Szánj több időt a ruhapróbák alkalmával, és fokozottan ügyelj az optimális illeszkedésre.

2. Dolgozd ki a stílusod

Hogyan alakítsunk ki egyedi öltözködési stílust? Ezt lesd el a nőktől – figyelj a részletekre. Nem kell olyan szélsőségesnek lenned, mint amilyenek ők. De mindenképpen jót fog tenni a stílusodnak, ha alaposan megfigyeled magad, és a prioritásidnak megfelelően alakítod a megjelenésed.

3. Nézd át a ruhatárad, és szabadulj meg a kínos ruháktól

A különböző feliratokkal nyomott pólók néha viccesek lehetnek, de semmi közük a stílushoz. „I love Paris”, „Hard Rock Café” – használhatod őket alvóingnek, mert úgysem láthatóak a sötétben, de ne ezekben menj a munkába! Ha stílusos modellekre vágysz, jól fog jönni ez a link: férfi póló Answear. Ha rövidnadrágot viselsz, mert kint meleg van, ügyelj arra, hogy ne lógjon nagyon a térded alá. Szandál, túrabakancs, futócipő. Ha túrázni vagy futni mész, mindez rendben van. Akkor minden a funkcionalitáson múlik, de a stílus, az más: fontos, hogy mit mikor és mivel viselsz, ezek a legfontosabb szabályok!

4. Tanuld meg megfelelően kombinálni a ruhákat és a színeket

Nyilvánvaló, több ruhadarabot is viselsz. Amint összeállítasz néhány dolgot, meg kell győződnöd arról, hogy minden mindenhez passzol. A színek helyes keverésének ismerete időt, tapasztalatot és finomságot igényel. Mielőtt papagájként kezdenél el járni, jobb, ha az elején óvatos vagy, és inkább az „unalmas” színekre fogadsz. Ha újonc vagy a divatban, először kísérletezz a homogén klasszikus színekkel: fehér, fekete, sötétkék vagy szürke. A barna, bézs és olivazöld is olyan árnyalatok, amely semlegességüknél fogva szinte bármilyen színnel jól kombinálhatók. Ennek köszönhetően egy jó kapszulagardróbot építhetsz, amellyel elkerülheted a divatbakikat.

5. Férfi ékszerek? A kevesebb több

A férfi ékszereknél egy szabály érvényes: a kevesebb egyértelműen több. Felnőtt férfiak inkább cseréljék le a láncokat, fülbevalókat stílusos férfi karóra modellekre és jegygyűrűre – ez pont elég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában