Iváncsik Nikolett

2019.11.30. 06:00

Puskázz okosan és jól!

A diákok nagy része puskázott már legalább egyszer, legtöbben egészen sokszor. Ha te is ilyen vagy, akkor bizonyára mindig is kíváncsi voltál arra, hogyan is puskázhatsz profin.

Széchenyi István Gimnázium

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A mai cikkben 4+1 ilyen tippet hoztam.

Az elsőben a telefonodra rögzítsd a tananyagot. Fontos, hogy érhetően beszélj és hagyj közte szüneteket. Majd bluetoothos headsettel hallgasd vissza, amikor szükség van rá. Szintén jól puskázhatsz egy vizes palackkal is. A teendőd csak annyi, hogy egy cetlit csúsztatsz a címke alá. Az üveg belsejébe nézve leolvashatod a leckét. A következő tipp az UV-toll, amivel az írás csak akkor látszik, ha megvilágítod a rajta lévő UV-fénnyel. Ami a legjobb benne, hogy a kezedre is írhatsz vele. A mai legmodernebb módszer pedig egy számológép, amivel nem csak számolhatsz, de fájlokat és képeket is tölthetsz rá. Egy pánikgombbal is ellátták, melynek megnyomásával azonnal visszaugrik a számológép kijelzőre.

A profi puskázás legfontosabb hozzávalója a természetes viselkedés. A kezdők izgalma felesleges mozdulatokban nyilvánul meg, ilyen például a hajba túrás. Emellett az is buktató lehet, hogy az illető túl sokszor néz a tanárra. És végül jöjjön az ígért bónusz, amivel garantáltan soha nem fogtok lebukni. Tanuljatok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!