Sport

2009.01.06. 11:47

Sikeres esztendőt zárt a Tiszaföldvári Úszóklub

Az év végén is szállították a jobbnál jobb eredményt a Tiszaföldvári Úszóklub tehetségei. A közelmúltban Hajdúszoboszlón a X. Arena Kupa úszóversenyen szerepeltek.

SZOLJON

A versenyen tíz ország 614 versenyzője mérte össze tudását. Magas színvonalú eseményen a klub színeit képviselő Trenovszki Máté, Papp Lajos, Tomonyicka István, Fekecs Gergő, Trenovszki János, Mónus Zoltán, Árvai Dániel, Eszes Kadosa, és Szabó Ádám is nagyon jó időket úszva, szépen helyt állt. December végén Mezőtúr adott otthont a megyei úszóbajnokság negyedik fordulójának. A klub itt is nagy számban képviseltette magát, több dobogós helyezést is elértek. Botka Anikó 50 méter gyorson, háton és mellen is ezüstérmet szerzett.

Hozzá hasonlóan Papp Lajos 100 méter gyorson és vegyesen, míg a 4X50 méteres leány gyorsváltó is a második helyen végzett. Marton Dániel a 2000-ben születettek között 50 méter gyorson, háton és mellen is megyebajnok lett. A sikeres mezőtúri verseny után tartotta évzáróját az Úszóklub. Itt támogatóinknak személyesen köszönték meg egész éves segítségüket, valamint a versenyző gyerekeket is megajándékozták. Egy biztos, hogy a klub a számtalan remek eredmény tükrében bizakodva kezdte az új esztendőt.

Címkék#Papp Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!