Sport

2009.11.28. 15:18

Taroltak a rékasi tollaslabdázók

A zagyvarékasi tollaslabdázók az ifjúságiak, felnőttek és szeniorok viadalán is szép sikereket értek el.

SZOLJON

Tizedik alkalommal rendezték meg Móron a tollaslabdázók országos ranglista versenyét, az Ezerjó Kupát, melyen többek között pályára léptek az U15-ös korosztály versenyzői is. Természetesen nem hiányozhattak az eseményről dr. Tombor Attila zagyvarékasi fiataljai sem. A lányok mezőnyében - a papírformának megfelelően- egyesben és párosban is a dobogó legmagasabb fokára léphetett fel Kispál Klaudia Kata, aki Kőrösi Ágnessel az oldalán szerepelt a kettesek küzdelmében.
Mindeközben a felnőttek a Zrinyi Kupa országos viadalán mérhették le tudásukat: a Varga Péter, Tóth Adrienn vegyespáros az elődöntőben szenvedett vereséget és így bronzérmet szerzett.
A Magyar Tollaslabda Szövetség Budapesten megrendezte az országos szenior bajnokságot. Bár megyénkből általában többen is be szoktak nevezni a versenyre, ezúttal csak dr. Tombor Attila vállalta a megmérettetést. A civilben gyógyszerész zagyvarékasi sportoló egyéniben és párosban is elindult, s mindkét számban a legjobbnak bizonyult. Hatvani Csabával alkotott párosa egyébként legyőzhetetlennek számít Magyarországon a riválisok számára, az elmúlt hat esztendőben zsinórban nyerték a bajnoki címeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!