TISZAFÜRED/LABDARÚGÁS

2017.09.11. 11:33

Focimeccs és örökbefogadási akció egyszerre

Fogadj örökbe a pályán! című országos akciót hirdetett a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport és a Tiszafüred VSE (TVSE) NB III-as labdarúgó csapta.

Bár a tabellán jókora szakadék tátong a felek között – a Tiszaújváros a tizenötödik, a Jászberény az ötödik helyet foglalja el – a pályán ez cseppet sem érződött. Kemény, küzdelmes mérkőzést játszottak a felek egymással az NB III. 5. fordulójában, amely gól nélküli döntetlennel zárult.

TISZAÚJVÁROS – JÁSZBERÉNYI FC 0–0

Tiszaújváros, 200 néző. Vezette: Farkas Mátyás

JFC: Menczeles – László, Mile, Hevesi-Tóth, Fejes – Lékó – Lukács R. (Szilágyi, 86.), Tisza, Ludasi, Nagy R. – Bálint (Nabil, 71.). Edző: Gelei Károly

Gelei Károlynak az eltiltások és a sérültek miatt alaposan át kellett szabnia a védősort, amely az összeszokatlanság ellenére kitűnően muzsikált. Ezt jól mutatja, hogy a házigazdák egy-két kisebb helyzetet leszámítva, el sem jutottak Menczeles Iván kapujáig, aki így kapott gól nélkül ünnepelhette huszonegyedik születésnapját.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ezúttal a Zagyva-partiak sem villogtak támadásban, ugyanakkor az mostanáig érthetetlen, hogy Bálint Artúr mellbetalpalásáért miért nem ítélt a játékvezető tizenegyest...

Gelei Károly: – Pontért jöttünk és egyet haza is viszünk. Örülök, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset.

TISZAFÜREDI VSE – DEAC 0–3 (0–0)

Tiszafüred, 300 néző. V.: Kátai Gábor

TISZAFÜRED: Gerhát D. – Bogár (CSÁBI, 46.), Sebe, Bozsó, Szövetes – Székely, Vincze, Papp N. (Pataki, 53.) – Tóth T. (Szívós Gy., 63.) – Pesti, Benedek

Edző: Csillag László

„Fogadj örökbe a pályán!” címmel országos akciót hirdetett a „Szurkolók az állatkínzás ellen” Facebook-csoport és a Tiszafüredi VSE labdarúgócsapata. Az országban először, egy nemes cél érdekében kutyák is kifutottak a középkezdésre a focisták oldalán, ezzel felhívva a figyelmet az örökbefogadás fontosságára.

Fotós: Ujvári László

Rátérve a mérkőzésre, nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a Tiszafürednek az előrejátékban még sokat kell javulnia, mert különben úgy jár, mint most, kénytelen pont nélkül elhagyni a pályát.

GÓLSZERZŐK: Nagy D. (50.), Csábi (66. – öngól), Csörgő (89.)

Csillag László: – Tompán, fáradtan mozogtunk és rossz döntéseket hoztunk.

Pabar Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!