VÉLEMÉNY

2017.12.23. 09:30

Írtam egy levelet a Jézuskának...

Kedves Jézuska! Úgy gondoltam, ezúttal én is írok neked. Szeretném, ha tudnád, hogy szerintem elég jó voltam idén.

Azt gondolom, van pár dolog, ami jól sült el ebben az évben. Tettem az egészségemért, ápoltam a családi, baráti, munkatársi kapcsolatokat.

Na jó, nem az összeset egyformán, de a szándék mindig megvolt. Más téren is akadtak kisebb-nagyobb sikerek, meg kudarcok, de hát ezeket te tudod a legjobban, nem is untatnálak velük.

Jó, mondjuk az a kis malőr tényleg kellemetlen volt, amikor a porszívó előbb összetörte, majd bekapta és ledarálta a macska tányérját. De az eset részleteit máig jótékony homály fedi odahaza, s ez ügyben remélem, továbbra is számíthatok a diszkréciódra.

A jövőre nézve is megvannak a terveim. A következő esztendőben is észre akarom venni mindenkiben a jót, meg akarom fogni a kezét annak, aki segítségre szorul.

Együtt akarok örülni az eredményeknek mindazokkal, akik fontosak nekem, és az életük része szeretnék maradni akkor is, amikor épp nem oszt jó lapokat nekik az élet. Támogatni akarom azokat, akik tesznek magukért, az utcájukért, a városukért, a megyéjükért.

Ha mindez sikerül, egy év múlva is írok majd neked. S ha akkor úgy érzed, teljesítenéd ezért valamilyen kívánságomat, akkor az ugyanaz legyen, mint idén.

Adj nyugalmat, türelmet, időt és elszántságot mindenkinek, hogy valóra válthassa saját maga és mások álmait. Mert, ha ez sikerül, akkor mi ketten tényleg tettünk valamit azért, hogy az év végi ünnepek csakugyan örömet és békét hozzanak.

Molnár G. Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!