KARCAG/TISZAFÜRED

2019.10.23. 20:00

Hazavárta szülőföldje az új kancellár asszonyt

Szele-Király Andrea, a Karcagi Szakképzési Centrum augusztusban kinevezett kancellár asszonya „a vidék hazavár” kifejezést akár egyik jelmondatául is választhatná.

Daróczi Erzsébet

Szele-Király Andrea

Fotó: Daróczi Erzsébet

Hogy miért?

A tizenhat hónapos kisfiára legbüszkébb édesanya és férje ugyanis eldöntötték, hogy a nyüzsgő fővárosból a családi gyökerekhez, Tiszafüredre térnek vissza, és így pályázta meg és nyerte el a kancellári állást.

A határozott kancellár asszony elmondása szerint lelkesen kezdett bele új munkájába, melyet a duális vezetés szellemiségéhez híven Pardi Sándorral, a Karcagi Szakképzési Centrum főigazgatójával közösen, mindenben együttműködve képzel el.

Kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy szívügyének tekinti a centrum nyolc tagintézményének nyújtott szakmai-pénzügyi segítséget. További céljai tekintetében pedig többek között a duális vezetés hatékonyságának növelése, illetve a tagintézmények szülők és diákok számára még vonzóbbá tétele szerepel.

Szabadidejében családjával együtt szívesen hódol a kerékpározás örömeinek, illetve a horgászatnak, mely során leginkább a Tisza-tó nádasaiban élő, elővigyázatlan pontyokra jelent igazán nagy veszélyt.

Szele-Király Andrea
Fotó: Daróczi Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!