Kék hírek

2008.12.12. 14:32

Felrobbant egy lakóház - most is kutatnak a túlélők után

Kisújszálláson történt gázrobbanás egy családi háznál. Elsődleges információk alapján személyi sérülés nem történt, de a detonáció során összedőlt az épület - tájékoztatta honlapunkat a katasztrófavédelem ügyeletese. A kisújszállási tűzoltóság nagy erőkkel vonult ki az eset helyszínére. Részletek később.

SZOLJON

Az Arany Jánus utca 6. szám alatt történt a robbanás, egy lakóépületben - amelyet munkásszállónak használtak. Információink szerint egy nő aludt a lakásban a robbanás idején, akit a tűzoltók mentettek ki az ablakon kereszetül. Jelenleg az épület teljes bontása folyik, és kutatnak esetleges túlélők után.

A robbanás során a környező épületek ablakai kitörtek, erősségére jellemző, hogy egész Kisújszállás területén hallyható volt a hangja.

A helyszínen van egy mentőhelikopter is, hogy ha valaki találnak azonnal kórházba tudják szállítani. Az udvaron álló másik épület nem sérült - tudtuk meg helyszíni tudósítónktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!