Összefoglaló

2024.03.06. 20:00

Rettegésben tartja a jászberényieket egy vállalhatatlanul viselkedő férfi – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Elgázolt egy embert a vonat szerdán a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között. A baleset helyszínelése ideje alatt az egyik vágányon szünetelt a vonatforgalom a Keleti és Kőbánya-felső között.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Részeg, köpködő, félelmetes alak tartja rettegésben a jászberényieket. A helyiek beszámolói szerint a negyven év körüli, kapucnis férfi általában piásüveggel a kezében kószál a városban, és zaklatja a járókelőket. Gyakran feltűnik a Thököly úti rendelőnél is, ahol rendszerint minősíthetetlenül viselkedik

Egy 37 éves helyi lakos március 5-én délután a csépai, faépítésű buszváró oldaldeszkáit egy vascsővel megrongálta március 5-én, tettével 60 ezer forintos kárt okozott. A rendőrök a helyszín közelében fogták el a tettest, akit előállítottak a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra.

Érmekkel tértek haza a kecskeméti Junior Országos Bajnokságról a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola cselgáncsozói. A megméretésen Kelemen Adél, Mondok Viktória és Hoffer Norbert is dobogóra állhatott.

A Szolnoki Járási Ügyészség lopás bűntette miatt indítványozta egy 32 éves törökszentmiklósi férfi letartóztatását, aki az elmúlt két hónapban öt alkalommal is lopott, ráadásul kétszer ugyanarról a helyről. A döntést a férfi és védője is tudomásul vette, így az végleges.

Március 5-én eltűnt egy mezőtúri élelmiszerüzletnél elhelyezett, azonban lezáratlanul hagyott, 100 ezer forint értékű kerékpár. A lopással egy 63 éves helyi lakost gyanúsítottak meg a rendőrök. A nyomozók még aznap elfogták a férfit és lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Munkácsy úti Óvoda nagycsoportosai látogattak el szerda reggel a szolnoki városházára, ahol bepillantást nyerhettek Szalay Ferenc polgármester munkájába. A látogatás során a lelkes kis csoport tagjai énekkel és egy fakanálból készült huszárral kedveskedtek a városvezetőnek.

Harmadik éve rendezik meg Szolnokon a Városi Középiskolás Erőfelmérő Fekvenyomó-bajnokságot „Erőpróba” elnevezéssel, korábban Baross Kupa néven futott az országos diákolimpia döntőjére felkészítő megméretés. Az idei seregszemlének szerdán a Szolnoki Szakképzési Centrum Baross Gábor tagintézmény Bán utcai tornaterme adott otthont.

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt jogerősen a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla szexuális erőszak bűntette miatt egy soproni férfit. A nevelőapa szexuális bűncselekményt követett el nevelt lánya sérelmére. A férfi legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában