Rongálás

2024.03.06. 13:30

A buszmegállón vezette le dühét egy csépai férfi

A buszmegálló faszerkezete bánta, hogy összevitatkozott a barátnőjével egy férfi Csépán. Gyanúsítotti kihallgatás lett a vége.

Rimóczi Ágnes

Egy 37 éves helyi lakos március 5-én délután a csépai, faépítésű buszváró oldaldeszkáit egy vascsővel megrongálta március 5-én, tettével 60 ezer forintos kárt okozott. – Bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében fogták el a tettest, akit előállítottak a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra. Garázdaság és rongálás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatta hírportálunkat az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Forrás:  Police.hu

– Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy összevitatkozott a barátnőjével, és dühét a buszmegállón töltötte ki – tették hozzá a rendőrség illetékesei. Mint megtudtuk: a rendőrök azt is megállapították, hogy a Szegedi Törvényszék a gyanúsított ellen tartózkodási helyének megállapítása miatt korábban körözést adott ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában