Részegen köpköd

2024.03.06. 17:25

„Félek elvinni a gyereket az orvoshoz” – kapucnis fantom tartja rettegésben a jászberényieket

Állítólag a rendőrség többször is bevitte már a férfit, de miután kiengedték, folytatta tovább a helyiek „zaklatását”.

Illés Anita

Részeg, köpködő, félelmetes alak tartja rettegésben a jászberényieket. A helyiek beszámolói szerint a negyven év körüli, kapucnis férfi általában piásüveggel a kezében kószál a városban, és zaklatja a járókelőket. Gyakran feltűnik a Thököly úti rendelőnél is, ahol rendszerint minősíthetetlenül viselkedik. Rémtetteiről a Jászberényben láttam, hallottam Facebook-csoportban számoltak be a helyiek.

The,Back,View,Of,A,Suspicious,Man,Wearing,A,Hood.
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Vigyázzatok, a városban járkál reggel óta egy totál részeg alak, aki az előbb kis híján telibe vert egy nőt, amiért nem állt meg a kérésére. Pont a háta mögött jöttem egy barátommal, odamentem, és megkértem érthetően, hogy ne erősködjön – osztotta meg a minap történteket egy férfi, aki kért mindenkit, hogy legyen elővigyázatos. 

A hozzászólásokból kiderült, hogy vannak, akik rettegve mennek az orvosi rendelőbe. 

– Félek elvinni a gyereket az orvoshoz. Majdnem mindig ott van, amikor megyünk – írta egy aggódó édesanya. 

Erre reagálva egy másik hölgy is félelmének adott hangot, és arról számolt be, hogy a fantom nagyobb gyerekekkel kötekedett, a szemetet dobálta, köpködött és a nemi szervéhez nyúlkált. 

Volt, aki a Szent Imre úton, míg más az autóbusz-állomáson hallotta üvöltözni. A kommentelők azt is tudni vélik, hogy a rendőrség többször bevitte már a férfit, de miután kiengedték folytatta tovább a kötekedést, a helyiek zaklatását.

A témával kapcsolatban hírportálunk megkereste a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, a hatóság későbbre ígért részletes tájékoztatást az ügyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában