Ingatlanajánló

2024.04.27. 11:25

Vegyen parasztházat Tiszaroffon!

Az 1940-ben épült két szobás, jó állapotú ingatlannak 60 centiméteres, masszív falazata van. A Tisza-tó vonzáskörzetében található, így nyaralónak is kiváló lehetőség, a romantikáról kandallós fűtés is gondoskodik. Adott a csendes falusi környezet, horgászat, vízi sportok. Mindezért pedig mindössze 5,9 millió forintot kell fizetnie az új tulajdonosnak.

Szoljon.hu

„A törökszentmiklósi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál tiszaroffi kétszobás, jó állapotú parasztházat az alábbi paraméterekkel: 1940-es építés; 60 centiméteres, masszív vályogfalazat; a veranda felett új lemeztető; két szoba; víz, villany, csatorna van; kandallós fűtés új kéménnyel; fürdőszoba; WC; a Tisza és a Tisza-tó vonzáskörzetében, ezért nyaralónak is kiváló lehetőség/horgászat, vízi sportok; csendes, falusi lakókörnyezet.

Forrás: Ingatlanbazar.hu

Amennyiben az eladó tiszaroffi parasztház, vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek/Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése!

CasaNetWork – Ingatlanban otthon vagyunk!”

További lakások és házak az Ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!