koncert

2017.08.24. 15:39

Budapesten zárja jubileumi turnéját a Quimby

A Quimby 25 éves jubileumi turnéjára a Budapest Parkban teszi fel a koronát. Szeptember 2-án ismét megidézik a Micsodaország univerzumát és egy szédítő koncerttel babonázzák meg a közönséget.

A Quimby az elmúlt negyedszázad alatt a folyamatosan változó és színes életművével az egyik legkedveltebb koncertzenekar lett.

A zenekar tavaly ünnepelte 25. születésnapját, a nosztalgiázás helyett azonban az elmúlt esztendő az alkotás éve is volt: egy sereg új klippel körítve megszületett legújabb albumuk, a Jónás Jelenései és megalkották a Micsodaországot is, a zenekar grandiózus összművészeti születésnapi koncertjét az Arénában. A két és fél órás varázslatot végül bedobozolták és kiadták DVD-n, de nem zárták örökre rá a lakatot: idén minden koncert egy kicsit Micsodaországgá változott, csodás látványvilággal és vendégzenészekkel.

Most erre a turnéra teszik fel a koronát és intenek búcsút a nyárnak a főváros állandó fesztiválhelyszínén a Budapest Parkban. És hogy mi lesz itt szeptember 2-án? Régóta követelt kedvenc dalok, kócos kis romantika, zsinóron húzott szívek, forradalom és ördöngös rock and roll varázslatos látványvilággal és vendégzenészekkel. Előttük az Óriás és a Muzsik és Volkova teszi bele a lábakba a táncot.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/642323615955506

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!