Bulvár

2014.05.27. 15:06

Ismét várják az ikreket Kunhegyesre

Különleges hónap a június Kunhegyesen. Az Ikrek hava a kunsági városban idén sem nem múlhat el ikertalálkozó nélkül.

SZ.ZS.


A Kunhegyes és Térsége Ikergyermekeiért Alapítvány szervezésében nyolcadik alkalommal tartják meg az Ikrek hava – ikrek napja elnevezésű rendezvényt június 7-én, melyre az ország minden tájáról várnak ikerpárokat a legkisebbektől az nyugdíjas korosztályig.

– Sajátos családi nap ez a találkozó – emelte ki Szentpéteriné Lévai Mária szervező.
– Arra törekszünk, hogy színes, változatos programkavalkádot nyújtsunk a résztvevőknek. Így lesz többek között sikeres ikreink vetélkedő, beszámol élményeiről, tapasztalatairól egy testvérpár, amelynek tagjai ikerkutatásban vettek részt, a rendezvény védnöke pedig Endrei Judit műsorvezető lesz. A nap folyamán a szülők számára különböző tájékoztatók hangzanak el, köztük épp Endrei Judit Korhatártalanul című előadása.

Az egész napos programsorozaton a hagyományokhoz híven minden korosztály megtalálhatja a számára legérdekesebbet. A szervezők szándéka szerint rekordgyanús óriás slambuc készül, illetve nagy bababörzét is tartanak, ahová bárki elviheti régi megunt játékát annak reményében, hogy másikra cserélheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!