Újabb két vírusos játékos a franciáknál, kérdéses a játékuk a finálén

Adrien Rabiot és Dayot Upamecano a Marokkó elleni elődöntőben nem léphetett pályára betegség miatt, majd Kingsley Coman is belázasodott.

Szoljon.hu

Raphael Varane hiánya érzékeny veszteség lenne a döntőn Didier Deschamps-nak

Forrás: AFP

Fotó: Karim Jaafar

Az argentinok elleni vb-döntőre készülő francia labdarúgó-válogatottnál továbbra is aggódhat Didier Deschamps szövetségi kapitány, ugyanis két alapember, Raphael Varane és Ibrahima Konaté is rosszul lett – írja az Origo.

A világbajnoki címvédőnél egy különös vírus terjed, amely miatt többen is megbetegedtek. Adrien Rabiot és Dayot Upamecano a Marokkó elleni elődöntőben nem léphetett pályára betegség miatt, majd Kingsley Coman is belázasodott.

Előbbi két futballista állapota ugyan javult, de nem nyugodhatnak meg a franciák, mert újabb két játékosnál jelentkeztek a tünetek.

Raphael Varane és Ibrahima Konaté is megfertőződött a vírussal, mindketten játszottak a szerdai elődöntőben. Már csak két nap van hátra a vb-döntőig, így nem biztos, hogy a franciák a legerősebb csapatukkal tudnak majd harcba szállni a címvédésért az argentinok ellen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!