Külön utakon

2022.04.27. 12:05

Öt év után szakított Singh Viki, elárulta, miért

Singh Viki az Instagramon jelentette be, hogy öt év után véget ért a párkapcsolata.

„Öt csodálatos év után, Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek és két vállalkozás is, amit együtt álmodtunk meg, hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni! Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni! Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket, ne kezdjetek el kombinálni, hiszen

se dráma, se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

Ezentúl is láthattok majd minket együtt, így, ha készül a jövőben közös fotó/videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy »Na? Újra összejöttetek?«, és főleg ne írja majd meg senki sehol! Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvárhíreszteléseket! Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál, mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken! Köszönjük a megértést!” – írta Singh Viki az Instagramon:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában