Bulvár-celeb

2023.08.24. 11:31

Döbbentes dologgal vádolják Dobó Ági férjét

Csupán látszat lenne a harmonikus házasság?

MW

Forrás: Instagram

Dobó Ági és férje, Csaba már 14 éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk pedig a külső szemlélők számára igazán irigylésre méltónak tűnik. Mégis akadnak olyanok, akik belerondítanának a családi idillbe. Például egy kéretlen kommenttel, mint ahogy a Bors cikkéből kiderül. 

Ági és Csabi csak nemrég házasodott össze, de az elmúlt 14 év is a szerelmüket bizonyítja. Láthatóan imádják egymást, a gyermekeiket pedig teljes egyetértésben nevelik. Nem titkolják, hogy ők is éltek meg hullámvölgyeket, de mindig sikerült belőlük kimászni és továbbmenni. Többek között erről is beszámolt az egykori szépségkirálynő a legutóbbi Instagram-posztjában.

 

A 14. évünket taposva együtt, 2 közös gyermekkel, hasonló célokkal megélni a mindennapokat nekünk sem könnyű, ahogy senkinek sem az. Pedig tudjuk: látszólag mindenünk megvan: egészségesek vagyunk és még van időnk... Viszont ahogy azt minden pár tapasztalja, az összhang, a meghittség és az intimitás, egymás megértése és megérzése, a párok közti kommunikáció egyáltalán nem mindig egyértelmű. Számtalanszor voltunk már mi is fent és lent is, de mindig sikerült eddig fejlődni és továbbmenni egymásba kapaszkodva. Az önismereti utunkon végig tekintve ébredtünk rá arra, hogy mennyi csodálatos ember, esemény, helyszín, történés segítette az utunkat abban is, hogy a mai napig egy párként működünk, és családban nevelhetjük a gyermekeinket

– fogalmazott Ági, aki talán nem is gondolta volna, hogy még ehhez is lehet rosszindulattal hozzászólni.  Pedig így történt.

A döbbentes hozzászólás szerzője érdekes dolgokat állít és azt sérelmezi, hogy mindeközben a házaspár PárTábort indít szeptemberben.

Lesz külön szeánsz is, ahol Csaba bevezeti a párosok férfitagjait abba a titokba, miként kell sunyiban írogatni 20 év körüli csajoknak az instán, a feleségük mellett? Az valóban hiánypótló lenne. Enyhén képmutató tanácsokat osztogatni egy olyan házaspárnak, ahol egyikük sem szent

– írta, és kommentje végén a bohóc jelzővel illette a párost. Szerencsére azonban akadtak jóérzésű hozzászólók is, akik azonnal megvédték a házaspárt.

"Minek itt hazudozni? Ennyire unatkozol, hogy hülyeségeket írogatsz mások képe alá?"– fakadt ki az egyik rajongó.

Vajon mit szólnak ehhez az érintettek? A lap kereste a sztáranyukát, de egyelőre nem sikerült elérni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában