Nagyon megégtek

2022.02.27. 17:35

Borzalom Borsodban: leforrázta, majd sorsára hagyta sógornője gyerekeit a miskolci nő

Az asszony, miután leforrázta a 3 hónapos és másfél éves gyerekeket, nem is foglalkozott a kicsikkel, hanem megetette saját gyerekét.

Egy miskolci asszony maradt otthon egyedül három hónapos és másfél éves gyerekével otthon, hozzá csatlakozott azonban sógornője is, az ő két és fél éves gyerekével. Az anya éppen az ebédhez forralt vizet a konyhában, azonban ki kellett szaladnia valamiért az udvarra, de meghagyta a szomszédos szobában pihenő sógornőjének: addig figyeljen az ő két gyermekére is - írja a Bors.

A bent maradó anya ezután ki is ment a szobából, gondolta, addig tápszert készít a saját gyerekének, amihez a fazékból mert egy pohár vizet.

Eközben viszont véletlenül a könyökével meglökte a tűzforró vízzel színültig lévő fazekat, ami egyenesen a rábízott két kisgyerekre ömlött.

Az asszony azonban ahelyett, hogy azonnal mentőket hívott volna, vagy szólt volna a gyerekek édesanyjának, a két leforrázott, súlyosan megégett kicsit otthagyta, és beballagott a szobába, hogy a kisfiát megetesse. Később, mikor kórházba vitték a sérült gyerekeket, kiderült, hogy súlyos, II. fokú égési sérüléseket szereztek, így most az asszony életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt áll bíróság elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában