Felmérés

2022.09.15. 11:25

Két jászsági kisvárosban is nagy érdeklődést tanúsítottak a felnőtt tartalmak iránt a neten

Jászapáti és Jászkisér is dobogós helyen végzett az országos felmérésben.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Az egyik internetes társkereső oldal idén is elkészítette már hagyományosnak számító Google trendkutatását a magyar lakosság szexuális tartalmak iránti fogékonyságáról. A felmérés során azt vizsgálták, tavaly nyár óta mely városokban mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra.

Úgy tűnik a bezártság korszakán már túljutottak a nagyobb városokban élő, ledér izgalmakra vágyó társkeresők és könnyebben megtalálták a való életben a lehetőségeket a vágyaik kielégítésére, mert ezúttal a tízes listára szinte csak olyan települések kerültek fel, melyeknek tízezer fő alatti a lakossága.

A tavalyi első helyezett Nagykőrös (ahol nagyjából tizenkétszer többen élnek, mint az idei győztes községben), ezúttal nem fért bele a top tízbe. A legelőkelőbb helyen idén a mindössze 1895 lakosú Farád végzett. Tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, így a Győr-Moson-Sopron megyei község lett az idei nyár pornófővárosa.

Az adatokból az is kiderül, hogy az első három pornófogyasztó helyezett közé két alföldi, egészen pontosan megyebeli város tudott felkapaszkodni, így az első helyezetten kívül a Jászapátin és Jászkiséren élők mutatták a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt a kelet-magyarországi régióból. 

További érdekesség, hogy az elmúlt egy évben a bulvár tartalmak mozgatták meg legjobban a neten kutakodókat, így a szex szóhoz legsűrűbben társított kifejezések az Azahriah és Ferenczi Kamilla videó volt, olvasható a kutatásról készült közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!