DJ és divattervező

2020.06.26. 16:30

A budapesti éjszakában pörgeti a lemezeket a tiszaföldvári lány

Lemezlovas és divattervező. Fura véletlenek sora sodorta a siker felé a földvári Kis Zsanettet, aki gyerekkora óta rajong a zenéért.

P. Pusztai Nóra

A tiszaföldvári Kis Zsanett a legnépszerűbb fővárosi szórakozóhelyeken forgatja a korongot

Forrás: Csermák Martin

– Mindig az volt a mérvadó, hogy a bátyám mit hallgatott, amikor technózenét kapcsolt, én is megszerettem. Ez a stílus áll hozzám a legközelebb. A bulik során figyeltem a keveréseket. Egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy játszhatnám is a zenét – mesélte a kezdetekről. Egy budapesti zenei szakértő, dj, producer, Bánkúti Dániel tanította a fiatal lányt a szakma alapjaira. Zsanett tavaly tavasszal kezdte a képzést, már néhány alkalom elég volt arra, hogy elsajátítsa a lényeget, utána már a szorgalma volt a főszereplő.

– Figyelem az új zenéket, és kipróbálom a keveréseket, ezzel lehet a legtöbbet gyakorolni. Ettől függetlenül sokszor improvizálok a bulikban – részletezte, hozzátéve: egy fővárosi borbélyszalonban zenélt először. Zsanett első szereplése után beindultak az események, szep­temberben már a rádió is játszotta az egyik mixét. Ezt meghallotta Budapest egyik legnépszerűbb rendezvénysorozatának főszervezője, és fellépésre invitálta megyénk lemezlovasát.

– Ha a vírus nem lett volna, a nyaram is teljesen tele lenne. Hétvégente három-négy fellépést vállaltam – mondta Kis Zsanett, aki egy európai projektben Magyarországon egyedülálló módon saját tervezésű technodivatmárkán dolgozik.

– Az öltözködésemmel szeretném tükrözni a zenei stílusomat, így egyedi szabásmintákkal dolgozom. Eddig hiába kerestem a megfelelőt, egyik sem passzolt az ízlésemhez, így saját kidolgozása mellett döntöttem – hangsúlyozta, majd hozzátette: szeptemberre az első ruhadarabok már kaphatóak is lesznek.

A tiszaföldvári Kis Zsanett a legnépszerűbb fővárosi szórakozóhelyeken forgatja a korongot
Fotó: Csermák Martin

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!