Szoljon podcast

2023.06.15. 16:14

Ecseki-Tóth Zsófia: anyaként is lehetünk fittek – így hozhatjuk magunkat formába szülés után!

Podcastvendégünk Ecseki-Tóth Zsófia kétgyermekes anyuka, aki évek óta a „fitt mamik” táborát erősíti, és most megosztja velünk titkait és tapasztalatait.

Daróczi Dorottya

Ecseki-Tóth Zsófia

Forrás: Szoljon.hu

– Elsősorban saját magamnak szerettem volna megfelelni. Hiszen egy nő életében, ha megszületik az első gyermeke, akkor az elsődleges célok között szerepel az is, hogy a szülés előtti formáját visszanyerje, bennem is volt egy ilyen vágy – mondta a beszélgetés során a szolnoki Ecseki-Tóth Zsófia.

Zsófi elmondta nekünk, hogy kezdetben az érem egyik oldalát látta csak, vagyis azt, hogy ami a tükörből köszönt vissza rá. Azonban ahogy teltek a hetek, hónapok, rájött, hogy ez annál sokkal több, érezte magában a kirobbanó energiát, sokkal jobbá vált a közérzete. Nem feltétlenül azért, mert visszanyerte a szülés előtti súlyát, hanem mert a szervezetében olyan változások zajlottak, melyek pozitív hatásait is elkezdte észlelni életmódváltásának köszönhetően.

A Szoljon.hu legfrissebb podcastjében kiderül, hogy mi a titka és mozgatórugója egy fitt anyának Ecseki-Tóth Zsófia személyében, aki két csodálatos gyermek édesanyja. Podcastvendégünkkel Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett.

A beszélgetést Spotify és YouTube csatornánkon is meghallgathatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!