Szoljon podcast

2024.01.06. 11:23

Milyen munka folyik egy vízügyi laborban? Szolnoki szakember mesélt erről az izgalmas hivatásról

Akkreditáció nulla hibaponttal? Bizony, létezik ilyen! Nemzetközi szinten is megállná a helyét a Kötivízig laborjában folyó munka, melyről dr. Teszárné dr. Nagy Mariann, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság regionális laboratóriumának laborvezetője a Szoljon.hu legújabb podcastjében Daróczi Dorottya rádiós szerkesztőnek mesélt.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Dr. Teszárné Dr. Nagy Mariann és Daróczi Dorottya

Fotó: Nagy Balázs

Többek között szó esett arról is, hogy mit jelent pontosan az akkreditáció, mint ahogyan arról is, hogy miért ilyen fontos ez az elismerés. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy milyen munka folyik egy vízügyi laborban, illetve hogy milyen kihívásokkal szembesül a laboratórium a vízminőség-monitorozás terén.

Milyen fejlesztéseken ment keresztül a laboratórium az utóbbi időben? Milyen innovatív technológiákat alkalmaz a laboratórium, és milyen eredményeket értek el ezekkel a módszerekkel? Mindenre fény derül a Szoljon.hu podcastjében!

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!