Tündérszépek fotózás

2024.03.01. 09:00

Megmutatjuk a stúdiót, ahová a Tündérszépeket fotózásra várjuk - videóval

Idén Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójába invitáljuk a Tündérszépek szépségverseny jelentkezőit. A napokban telefonon vesszük fel a kapcsolatot a hölgyekkel. De addig is megmutatjuk, hol készülnek majd a felvételek.

Pakainé Pusztai Nóra

Izgatottan készülünk a Tündérszépek fotózására. Kellemes hangulat és lágy zene fogadott, amikor beléptünk Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójába. A Tündérszépek szépségverseny jelentkezőit idén erre a helyszínre invitáljuk. 

Kummer-Gál Kata, fotózás, stúdió, Tündérszépek
Ebben az évben Kummer-Gál Kata fotóstúdiójában örökítjük meg a Tündérszépeket
Forrás: Beküldött fotó

A fotósorozatok sportos vagy utcai, és elegáns szettben, illetve bikiniben készülnek a hölgyekről. A smink és a haj beállításában a helyszínen segítünk!

A vonalak már égnek, a napokban mindenkit értesítünk és egyeztetünk az időpontokról.

Ismét keressük az ország legszebb lányait! 

A Tündérszépek szépségverseny országos döntőjébe a régiók győztesei jutnak tovább, összesen 22 lány közül a szakmai zsűri választja ki a helyezetteket szeptemberben. A főnyeremény egy éves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. Idén is a hölgyek segítségére lesznek a mentorok, akiknek személye egyelőre még meglepetés. A jelentkezési időszak április 21-ig tart.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!