Húsvéti kavalkád

2024.04.01. 16:30

Fergeteges bulit csapott Kalap Jakab és csapata a jászapáti Nyuladalomban – galériával, videóval

Nagy sikert aratott a bábszínházi elemekkel átszőtt gyerekkoncert.

Illés Anita

Gyerekzsivajtól és kacagástól volt hangos vasárnap délelőtt Jászapáti főtere, ahol immár hatodik alkalommal rendezték meg a Húsvéti Nyuladalom elnevezésű családi programkavalkádot. Nagy élmény volt kicsik és nagyok számára is a mulatság, mely mókás tojáskereséssel és Ádám János vidám, interaktív előadásával kezdődött.

nyuladalom,jászapáti,gyerekzsivaj
Mókás húsvéti dínom-dánomot tartottak vasárnap Jászapátin
Fotó: Pesti József

Az ünnepi szentmisét követően a résztvevőket nyuszi- és báránysimogató, kézműves foglalkozás, forró tea és húsvéti kalács várta a főtéri parkban. Az eseményen ifj. Pócs János alpolgármester mondott köszöntőt, melyben áldott húsvétot kívánt mindenkinek. Tizenegy óra után valósággal felrobbant a színpad és a főtér Kalap Jakab és barátai fergeteges koncertjén. A közönség önfeledten szórakozott, sokan végig táncoltak, ujjongtak, tapsoltak és a zenekarral együtt énekelték a jól ismert dalokat. A Kalap Jakab formáció humoros, interaktív, bábszínházi elemekkel színesített koncertje nagy sikert aratott a gyerkőcök, sőt, a szülők körében is. 

A műsort követően a szervezők csokinyuszival ajándékozták meg a gyerekeket. A húsvéti mulatságot a Jásztánc Alapítvány táncosainak előadása zárta. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!