JÁSZAPÁTI

2018.03.03. 08:15

Baltával fenyegetve követelte a pénzt a 22 éves rabló Jászapátin

A fiatal férfi egy jászapáti kisboltból rabolt pénteken, de a rendőrök néhány óra alatt elfogták.

Forrás: police.hu

Egy férfi jelent meg 2018. március 2-án 14 óra 15 perckor egy jászapáti élelmiszerüzletben és baltával fenyegetve a bevételt követelte a bolt dolgozójától – közölte honlapunkkal az eset részleteit a megyei rendőrség.

A pénztáros megijedt, tartva a bántalmazástól a kasszában lévő pénzt átadta a rablónak, aki a helyszínről elmenekült. A rendőrök pár órán belül azonosították a 22 éves helyi lakost, aki Tarnazsadonyban bújt el a hatóság elől, ahol a Készenléti Rendőrség járőrei és a helyi körzeti megbízott elfogta.

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Jászapáti Rendőrőrsre előállított B. Csaba ellen, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek.

Forrás: police.hu

A helyi fiatal a bűncselekményből származó pénz egy részét elköltötte, a fennmaradó összeget a rendőrök lefoglalták tőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában