JÁSZBERÉNY

2018.03.10. 18:30

Holttestet találtak a Zagyvában

A hírek szerint egy több hete keresett fiatal fiú holttestét találták meg pénteken Jászberényben, a Városi Zagyvában.

Banka Csaba

A városban élők szerint arról a fiúról van szó, aki a korábban kiadott rendőrségi közlemény szerint még január 6-án este hét körül távozott otthonról, az egyik jászberényi üzletbe vásárolni, de onnan ismeretlen helyre távozott, és azóta semmit sem lehetett tudni hollétéről.

A helybéliek beszámolói alapján péntek délután a Városi Zagyva belvárosi szakaszán a vízben találták meg a már elhunyt fiút, a rendőrségi közleményben említett üzlettől néhány száz méterre.

A berényiek az egymás után érkező rendőrautókra lettek figyelmesek a belvárosban. A szárnyra kélt szóbeszéd szerint a halálesetben akár „idegenkezűség” is közrejátszhatott, sőt azt is beszélik, hogy átlökték a Zagyva híd korlátján a fiút, és ekkor halt meg.

Ebből azonban semmit sem erősített meg a rendőrség. Egyelőre csak annyit közöltek honlapunkkal a történtekről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén, hogy az esetet a rendőrség munkatársai közigazgatási eljárás keretében

vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában