Rendőrség

2018.04.16. 17:35

Időben érkeztek a rendőrök a kétségbeesett törökszentmiklósi nőhöz

Időben megtalálták a törökszentmiklósi nőt.

Forrás: police.hu

Egy kétségbeesett törökszentmiklósi nő hívta fel 2018. április 16-án 14 óra 34 perckor a 112-es központi segélyhívót. Elmondta, hogy végzetes lépésre szánta el magát.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeletese, Ács Tímea rendőr főtörzszászlós szóval tartotta a mobiltelefonjáról beszélő hölgyet és próbálta megtudni tőle, merre is irányítsa a segítséget.

A nő azt mondta az ügyeletesnek, hogy gyógyszereket vett be és nem igazán tudja, most hol van. A főtörzsőrmester kérte, hogy írja le, mit lát maga körül, majd – rátermettségének és helyismeretének köszönhetően – a leírás alapján a járőröket egy törökszentmiklósi tó környékén lévő bokros területre irányította.

Forrás: police.hu

Itt a rendőrök rövid időn belül rátaláltak az elkeseredett asszonyra. Rózsa Attila rendőr törzsőrmester és Kollár Zoltán rendőr törzsőrmester a bozótos területről kisegítették a nőt és az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársaihoz kísérték, akik további ellátás céljából kórházba vitték a törökszentmiklósi lakost – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában