SZOLNOK

2018.06.30. 18:45

Szolnoki mentőbaleset: eljárás indult

Még vizsgálják a felelősség kérdését a szerda este Szolnokon történt halálos balesettel kapcsolatban – értesítette hírportálunkat S. Tóth-Gönczöl Szabina, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indult eljárás.

Czakó Nóra

A helyszíni szemle eddigi adatai alapján a megkülönböztető jelzését használó, Szolnok belterülete felé haladó mentőgépkocsi tisztázatlan okból átsodródott a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy távolsági autóbusszal.

A balesetben ketten a helyszínen életüket vesztették, két sérültet mentőhelikopterrel és a buszon tartózkodók közül húsz sérültet mentőautókkal szállítottak kórházba a helyszínről.

A megyei rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított eljárásban szakértők bevonásával vizsgálja a baleset bekövetkezésének pontos körülményeit, okát és a felelősség kérdését – tette hozzá a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában