GALÉRIÁVAL

2018.12.21. 17:21

Idén is meghirdette a „Kék angyal” akciót a megyei rendőrség

Immár hagyományosan, a karácsonyi ünnepeket megelőző napokban veszi kezdetét Jász-Nagykun-Szolnok megyében a „kék angyal” elnevezésű közlekedésbiztonsági akció, amely az év utolsó napjáig tart.

police.hu

Fotó: Csabai István

Megyénk rendőrei a balesetek megelőzése érdekében az ellenőrzött gépjárművezetők, kerékpárosok között láthatósági eszközöket osztanak szét, megelőzési tanácsokkal látják el a közlekedőket és felhívják a figyelmet a látni és látszani elv életmentő szerepére, az ittas járművezetés és a gyorshajtás veszélyeire, az elsőbbségi szabályok fontosságára.

Akiknél mindent rendben találnak, nekik meglepetéssel kedveskednek. Külön figyelmet fordítanak a külterületen élőkre és ott közlekedőkre is.

A megelőzési szakemberek a kerékpáros közúti tragédiák megelőzése érdekében „Láthatóság-Biztonság” plakátokat készíttettek, amelyeket az autóbusz- és vasútállomásoknál, közintézmények előtt és munkahelyek bejáratánál helyeztek el – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában