LOPÁS

2019.01.07. 12:45

Kézifékre akasztott autóstáskáért törte fel a kocsit egy jászapáti férfi

A helyi rendőrök elfogták.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Krisztián jászapáti lakos ellen. A 27 éves férfi 2019. január 6-án 15 óra 30 perc körül Jászapátin feltört egy utcán parkoló személygépkocsit.

A jármű egyik ajtajának ablaküvegét betörte és a kézifékre akasztott autóstáskát a benne lévő iratokkal, készpénzzel együtt kiemelte. A rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították és a lakásán elfogták a jogsértőt. A nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyakat, a férfit gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatott a részletekről megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu/ JNSZ MRFK

Értékeik megóvása érdekében kérjük, fogadják meg a rendőrség tanácsait! Ne hagyjanak értékeket a járművekben, kiemelten ne látható helyeken ( ülésen, kalaptartón)! A tolvajoknak csábítóak lehetnek olyan tárgyak is, amelyek számunkra nem képviselnek jelentős értéket, azonban a jármű megrongálásával már nagyobb lehet az anyagi kár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában