JÁSZKUNSÁG

2019.04.11. 15:28

TISPOL: kétszáznál több gyorshajtót regisztráltak

A megyei rendőrök is csatlakoztak az áprilisi TISPOL akcióhoz, így a múlt héten fokozott ellenőrzésre számíthattak a közlekedők.

Czakó Nóra

Ezúttal a gyorshajtók kerültek középpontba. A rendőrök a megyei helyszíneken kétszáznegyvenhét esetben regisztráltak sebességtúllépést, ebből száznyolcvan sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, továbbá hatvanhét esetben szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak – tudtuk meg Szabó Zita megyei rendőrségi szóvivőtől.

Múlt héten tartották a Speedmarathon elnevezésű akciót is, mely során huszonnégy órán keresztül, szerda reggel hat órától csütörtök reggel hat óráig mérték a rendőrök a közlekedők sebességét. A rendőrség az ellenőrzési helyszínek kiválasztásához idén is várta a lakosok javaslatait, melyből végül harminchét érkezett.

Ezek többségét sikerült is beépíteni, így a rendőrök ötvenkilenc helyszínen összesen több mint huszonegyezer járművet ellenőriztek megyénkben. Sebességtúllépést kétszázharminckét esetben regisztráltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában