FRISSÍTVE

2019.09.24. 21:09

Háromszáz négyzetméteren lángolt a szemét Jászteleknél

Tűz ütött ki egy hulladéklerakóban a Jászapáti és Jásztelek közötti külterületen kedden este.

Mintegy háromszáz négyzetméteren ég a szemét a helyszínen. A jászberényi hivatásos tűzoltók érkeztek elsőként a tűzesethez, egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat, jelenleg újabb vízsugarat szerelnek. A területre tartanak a nagykátai hivatásos és a jászapáti önkéntes tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A munkálatokat két erőgép is segíti – közölte hírportálunkkal a megyei katasztrófavédelem.

FRISS – 21:40

A tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat a Jásztelek és Jászapáti közötti külterületen működő hulladéklerakónál. Elsőként a jászberényi hivatásos tűzoltók kezdték oltani a lángokat, majd a nagykátai hivatásos és a jászapáti önkéntes tűzoltók is csatlakoztak a munkálatokhoz, amelyeket két erőgép is segített. Az oltási feladatok közben a helyszínre teherautóval földrakomány érkezett, amellyel letakarták a szemetet, körülhatárolva és lokalizálva ezzel a tüzet. A nagykátai tűzoltók elhagyhatták a helyszínt, a többi egység folytatja a munkát – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában