kék hírek

2019.10.11. 16:30

Állatot ölt, és ruhát lopott egy részeg szalóki férfi

A Tiszafüredi Járási Ügyészség bíróság elé állított egy abádszalóki férfit két rendbeli lopás vétsége miatt.

Forrás: police.hu

A férfi 2019. szeptember 13-án késő este egy lakodalomból tartott hazafelé igencsak ittas állapotban, amikor eszébe jutott, hogy lopni kéne valamit. Betért egy ház udvarára és ott elvihető tárgyak után nézett. Észrevett egy ajtót az udvaron, mely a szomszéd portára nyílt, úgy gondolta ott is szétnéz, hogy mit tudna magával vinni.

A másik ház udvarán, a tyúkólból kivett egy 3 kg-os tyúkot, kitekerte a nyakát, majd visszament az előző házhoz. Ott talált egy 10.000 Ft értékű piros overált, ami megtetszett neki, felvette és azzal együtt távozott, míg a tyúkot, ennek a ház udvarán hátra hagyta.

A Tiszafüredi Járásbíróság 2019. október 8-án a korábban is büntetett vádlottat bűnösnek mondta ki, és őt két rendbeli lopás vétsége miatt 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ügyész az ítélet ellen, a büntetés súlyosbítása érdekében fellebbezést jelentett be, az ügy a Szolnoki Törvényszéken folytatódik – tudtuk meg Balázsné dr. Busku Teréziától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában