Mezőtúr

2019.10.23. 07:00

Még mindig keresik az eltűnt horgászt

Eltűnt egy hetvenöt éves férfi a Mezőtúr melletti Peresi-holtágnál.

Czakó Nóra

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Az eset részleteiről az egyik mentőkutyás egyesület tett közzé bejegyzést vasárnap. Eszerint a férfi ruháit megtalálták a parton, csónakja pedig délután került elő. A rendőrség, a tűzoltóság, valamint a halőri szolgálat csónakokkal és szonárral keresték a vízen, a mentőkutyások pedig a vízpartot és a környező területeket vizsgálták át.

Dr. Botkáné Belinszky Nóra megyei rendőrségi sajtóreferens az esettel kapcsolatban hírportálunknak elmondta, hogy egy mezőtúri, hetvenöt éves férfi még október 19-én dél körül kiment a mezőtúri hobbitelkére horgászni, de azóta nem tért haza.

A rendőrség a társszervek segítségével haladéktalanul megkezdte a férfi keresését, amely ezidáig nem vezetett eredményre, ezért a keresés jelenleg is folyamatban van.

Április közepén is vízbe fulladt egy horgász Mezőtúr térségében, aki a Túrtői-Holt-Kőrösnél esett a vízbe a csónakjából. Őt rövid időn belül megtalálták, a mentősök azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában