fotókkal frissítve

2019.12.18. 16:33

Halálos baleset: árokba csapódott egy autó Nagyrév térségében

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

katasztrófavédelem

Letért az úttestről és árokba csapódott egy gépkocsi a Cibakháza és Nagyrév közötti útszakaszon, Nagyrév térségében szerdán késő délután – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

A baleset következtében egy ember beszorult a járműbe, akit az esethez riasztott kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A megyei rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy az elsődleges adatok alapján a személygépjármű vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmat a járműve felett, és egy fának csapódott. A gépjárművezető a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalmat a 442-es számú útra, Tiszaföldvár belterületére terelik.

 

FRISS – 20:50

Befejeződött a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínelése a 4633-as úton. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában