Kék Hírek

2019.12.23. 10:29

Kerékpárjával autó elé hajtott egy 81 éves szolnoki férfi

Vasárnap a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy kerékpáros férfi szenvedett súlyos sérülést abban a közúti közlekedési balesetben, amely 2019. december 22-én 11 óra előtt néhány perccel történt Szolnok belterületén, a Felső-Szandai réten. A 81 éves férfi az egyik áruház szervízútjánál nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak, és kerékpárjával az autó elé hajtott, ami elütötte – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Két személy sérült abban a balesetben, ami 2019. december 22-én 10 óra körül történt Tiszaigar külterületén, a 34-es számú főúton. Egy személygépkocsit vezető férfi későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító 37 éves nő által vezetett gépjárművet, amelynek hátulról nekiütközött.

A megváltozott időjárási viszonyokra tekintettel a közlekedés fokozott figyelmet igényel és változtatni kell a vezetési szokásokon. A hétvégére jellemző folyamatos esőzés és a ködös, hűvös idő páralecsapódásokat képez az úttesten, amelyen az autók kerekei könnyebben megcsúsznak. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy a megszokottnál is nagyobb követési távolságot tartva, körültekintően és lassabban közlekedjenek, továbbá a mindenkori út-, látási és időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg a járművek sebességét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában